Sobota, 23 listopada 2024

Fusilli z łososiem i pesto

2015-02-10 16:32:14 (ost. akt: 2015-04-29 14:18:11)

Autor zdjęcia: Informacja prasowa

Podziel się:

Przepis na dziś.

Składniki na 4 porcje:
400g makaronu świderki Arrighi
6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
300g wędzonego łososia
1 posiekana cukinia
1 garść świeżej bazylii
oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
100 g startego parmezanu

Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.

Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB