Przepis na dziś.
Składniki na 4 porcje:
400g makaronu świderki Arrighi
6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
300g wędzonego łososia
1 posiekana cukinia
1 garść świeżej bazylii
oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
100 g startego parmezanu
400g makaronu świderki Arrighi
6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
300g wędzonego łososia
1 posiekana cukinia
1 garść świeżej bazylii
oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
100 g startego parmezanu
Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez